Hobo Hedel

 HOBO SERREBOUW

 De serre voor permanente bewoning

De serre voor permanente bewoning

Een woonserre van HOBO-SERREBOUW is geen standaardproduct, maar een uniek bouwwerk dat volledig op uw wensen wordt afgestemd. U kunt er van op aan dat alles tot in de kleinste details professioneel wordt afgewerkt. Zonder dat u een derde partij hoeft te benaderen. Is uw woonserre eenmaal naar wens gerealiseerd, dan kunt u bovendien rekenen op een waterdichte garantie. Zodat u jarenlang zorgeloos van uw woonserre zult kunnen genieten..

 

Of u nu een eengezinswoning heeft, een twee-onder-ÚÚn-kap, een bungalow, landhuis of villa… voor elk type woning hebben wij een passende oplossing. Het leveringsprogramma van HOBO-SERREBOUW omvat immers tal van verrassende opties die eveneens bij omstandigheden waarin gewoekerd moet worden met de ruimte of waarin de bouwtechnische mogelijkheden eerder beperkt zijn, garant staan voor uitstekende resultaten.

 

 

Concessieloze Kwaliteit
HOBO-SERREBOUW vervaardigt al haar hardhouten (meranti) serres, exact op maat en overeenkomstig uw woonwensen, op een ambachtelijke wijze in eigen ateliers. Zowel bij de vervaardiging als bij de constructie en de installatie van de woonserre staat concessieloze Kwaliteit met een hoofdletter in alle opzichten centraal. Want een serre van HOBO-SERREBOUW is geŰnt op duurzaam en probleemloos woonplezier. Minder mag u van het bedrijf dan ook niet verwachten..

Het unieke dak- en vloersysteem maakt het mogelijk de serre inclusief fundering en vloer in een dag te plaatsen (glas en waterdicht). De bouwduur op locatie wordt hierdoor tot een minimum beperkt zodat u zo min mogelijk hinder van de bouwwerkzaamheden ondervind.

 

Uitgekiende Perfectie
Bij een serre wordt het wooncomfort in grote mate bepaald door de dakconstructie. Een horizontaal, goed gesloten dak zorgt voor een degelijke isolatie van zowel warmte als geluid (regen) en remt tevens het broeikaseffect (het dak is beloopbaar). De schuin aflopende glaspanelen laten, dankzij hun uitgekiende opstelling, veel licht door, zodat u ook in de aansluitende woonkamer van veel zonlicht kunt genieten.
Bij de constructie van een serre moet er op worden toegezien, dat er in de woning geen condensprobleem ontstaat. Om die reden zijn de vloer, de wanden en het dak dusdanig goed ge´soleerd, dat ze ruimschoots voldoen aan de meest stringente normen inzake woningbouw. Bovendien is ook de dakconstructie van een dusdanig niveau, dat lekkages zelfs na vele jaren uitblijven. Omdat HOBO-SERREBOUW veel aandacht besteedt aan deze en tal van andere aspecten, kunt u rekenen op een uniek en zeer degelijk geconstrueerd bouwwerk, met een zonnig, licht en sfeervol karakter
.

 

Exact op Maat
Een woonserre van HOBO-SERREBOUW is geen standaardproduct, maar een uniek bouwwerk dat volledig op uw wensen wordt afgestemd. Omdat ons bedrijf in de bouwsector al meer dan 75 jaar lang een uitstekende reputatie geniet, kunt u er van op aan dat alles tot in de kleinste details professioneel wordt afgewerkt. Zonder dat u een derde partij hoeft te benaderen. Is uw woonserre eenmaal naar wens gerealiseerd, dan kunt u bovendien rekenen op een waterdichte garantie. Zodat u jarenlang zorgeloos van uw woonserre zult kunnen genieten.

 

Constructie
HOBO woonserres kenmerken zich onder meer door een perfect ge´soleerd platdak met ruiten van gelaagd veiligheidsglas. De goot met afvoer is volledig ge´ntegreerd. De stevige houten liggers die het dak dragen en de solide aansluiting op de gevel van de woning bewijzen eens te meer het hoge kwaliteitsniveau van iedere HOBO-SERREBOUW constructie.

 

Klassieke kwaliteit

Ook bij een historisch pand heeft HOBO-SERREBOUW een passende oplossing, een moderne serre met klassieke uitstraling waarin talloze variaties mogelijk zijn.

Ook deze serre bied uw een eigentijds wooncomfort en voldoet aan alle huidig gestelde eisen.

 

De doorzonkamer
De doorzonkamer leent zich uitstekend voor een uitbreiding door middel van een woonserre. Een conventionele uitbouw met een plat dak ontneemt de woonkamer echter te veel licht. Een HOBO woonserre voorkomt dit probleem.

 

Perfecte details
Details van een HOBO woonserre.
U ziet een goed ge´soleerde vloer en platdak met ruiten van gelaagd veiligheidsglas. De goot met afvoer is volledig ge´ntegreerd. De houten liggers dragen het dak. Samen met de solide aansluiting aan de gevel geeft dit een indruk van het kwaliteitsniveau van een HOBO woonserre.

 

De keukenserre
Wat dacht u van u een fraaie keukenserre ? De degelijke constructie van een HOBO woonserre maakt deze optie uitstekend waar. Veel licht en uitzicht op uw tuin zorgen er voor dat uw keuken een werkplek wordt waarin het heerlijk toeven is. Een zee van ruimte ontstaat wanneer u bovendien uw bestaande woonkamer laat ombouwen tot een L-vormig vertrek

 

Uw serre als woonkamer
Verplaats uw keuken naar de voorzijde van het huis en u krijgt een royale woonkeuken, desgewenst inclusief bar of comfortabele zithoek. De woonkamer komt in de serre waar het licht, ruim en warm is, uitstekend en sfeervol tot zijn recht.

Meer informatie
Wilt u een prijsindicatie van een serre of aanbouw, klik op de desbetreffende keuze knop en kies het type serre dat u voor ogen heeft.
Voor meer informatie over HOBO-SERREBOUW of voor het vrijblijvend aanvragen van een offerte, kunt u gebruik maken van ons
respons formulier of een e-mail sturen naar info@hobo-hedel.nl

De prijsindicatie is slechts voor een aantal voorbeelden gemaakt, andere afmetingen of een ander ontwerp is natuurlijk altijd mogelijk.