Hobo Hedel

Nieuw bij bouwbedrijf HOBO een prefab aanbouw

De prefab aanbouw heeft de allure van een traditionele uitbouw maar met enkele aantrekkelijke voordelen. In tegenstelling tot een traditionele uitbouw wordt de HOBO aanbouw, net zoals onze serres, geheel in onze fabriek vervaardigd en voor gemonteerd. Doordat de aanbouw compleet voor gemonteerd is kan de HOBO aanbouw inclusief de fundering en vloer in één dag geplaatst worden. De bouwduur op locatie wordt hierdoor tot een minimum beperkt zodat u zo min mogelijk hinder van de bouwwerkzaamheden ondervind.
De zijwanden van de HOBO aanbouw worden uitgevoerd in een sandwich constructie.
De wanden zijn daardoor dunner en lichter en voldoen toch aan de gestelde geluid en warmte isolatie waarden.
Door deze wijze van bouwen kan de aanbouw inwendig ± 300 mm breder worden dan wanneer er traditioneel gebouwd wordt. Tevens heeft het lichte karakter van de wanden het voordeel dat de prefab fundering bij deze constructie minder belast wordt en er eventueel niet geheid hoeft te worden terwijl uw huis wel onderheid is.

Perfecte details

De detaillering en afwerking van de HOBO aanbouw geniet de zelfde kwaliteit als onze woonserres waardoor u jaren kunt genieten van deze aanwinst aan uw huis.

Vrije indeelbaarheid

De indeling van het hardhouten kozijn kan geheel naar de wens van de klant ingevuld worden en kent talloze mogelijkheden. Desgewenst kunnen borstweringspanelen of een extra onderdorpel aangebracht worden.

Totaal concept

Niet alleen de uitvoering maar ook het voortraject, zoals het aanvragen van de bouwvergunning en het maken van de bestektekening, wordt door bouwbedrijf HOBO verzorgt. Hierdoor heeft u tijdens het gehele proces maar met één bedrijf te maken en geeft bouwbedrijf HOBO volledige garantie op de totale aanbouw.

Meer informatie

Wilt u een prijsindicatie van een aanbouw, klik op de desbetreffende keuze knop. Voor meer informatie over de HOBO aanbouw of voor het vrijblijvend aanvragen van een offerte, kunt u gebruik maken van ons respons formulier of een e-mail sturen naar info@hobo-hedel.nl.

De prijsindicatie is slechts voor een aantal voorbeelden gemaakt, andere afmetingen of een ander ontwerp is natuurlijk altijd mogelijk.